رهبر جریان صدر خواهان اقدام دولت و پارلمان عراق برای بستن سفارت امریکا در بغداد شد.
به گزارش انصار به نقل از المیادین، «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر با انتشار یک پست در پلتفرم ایکس تاکید کرد: یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم؛ ما بر اساس همین منطق و اصل کمک رسانی به مظلومان در سراسر جهان به ویژه یاری رسانی به برادران خود در فلسطین و غزه، از دولت عراق و پارلمان این کشور می خواهیم برای نخستین بار و به خاطر منافع عمومی نه منافع خاص به بسته شدن سفارت امریکا در عراق رأی دهند.
وی در ادامه افزود: امریکا تمام قد از صهیونیست های تروریست حمایت به عمل می آورد. اگر دولت و پارلمان به این درخواست پاسخ مثبت ندهند موضع دیگری اتخاذ خواهیم کرد که بعداً اعلام می کنیم.
مقتدی صدر پیش از این طی سخنانی درباره فلسطین اعلام کرده بود: مقاومت جبروت رژیم صهیونیستی را درهم شکست.
وی از کشورهای عربی و اسلامی خواست که آب و غذا به غزه برسانند. رهبر جریان صدر همچنین از مصر خواست که گذرگاه رفح را به روی کمک ها به غزه بگشاید.
وی افزود: بازپس گیری قدس و اراضی اشغالی در فلسطین امانتی بر گردن ما است و برادران ما در غزه حماسه بی نظیر حتی بدون کمک خلق خواهند کرد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/28070